Bättre karta

Här är en bättre, lite mer detaljerad karta över vart vi håller till. Det är en inritade, svarta vägen man svänger in på och längst ner mot byggnaden finns parkeringar. Det är även där ingången ligger och där ringklockan sitter.

image7
Vi står där vid dörren till en stund efter 11, kommer man senare går det bra att ringa på så öppnar vi. Om någon vill ha ett mobilnummer att nå oss på, skicka ett mail till [email protected] så svarar vi.

Glöm inte att ta med loppisgrejer om du vill och ha gärna med en namnskylt!

Under dagen kommer vi handahålla en skiss och en annan utmaning att delta i om man vill. Det är givetvis frivilligt, men brukar hjälpa till att komma igång.

Välkomna!

/Elin och Ing-Marie

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning:
Sväng av E18 vid avfartsnummer 130.Kör riksväg 66 mot Fagersta.
Ca. 300m efter rondellen vid McDonald's, sväng höger vid nästa rondell mot "Eriksborg"mittemot ICA Maxi Erikslund.

image6

När ni svängt av i rondellen mot Eriksborg kör ni förbi den första vägen till vänster (den som leder in till sjukhuset) och förbi den som går till höger. Nu har ni lasarettets parkering på vänster sida sväng ner till vänster efter parkeringen. Ni svänger ner mitt i kurvan på en liten väg (OBS!! vid skylten LV-service) som mest är parkering. Det finns 4 parkeringar precis där man svänger ner och sedan fler längst ner. OBS!! Längst ner finns det 2 parkeringar som är reserverad - stå inte där då får ni böter.

Det finns även parkeringar om ni först svänger ner vänster och sedan höger direkt ..

Dörren finns längst ner på den lilla vägsnutten .. det står ringklocka till Västerås Square Dance Club. Kommer ni inte när vi släpper in kl 11... så måste ni ringa på denna då dörren är låst. Tänk på att det tar en stund för oss att springa ner vi är nämligen på andra våningen.. 

RSS 2.0