Datum för träff bestämd..blir 5:e april...

Okej, glöm halva inlägget nedanför. Eftersom jag är bortrest 12-13 april kan vi inte vara i lokalen. Träffen blir alltså istället den 5:e april. Närmare info kommer och spåna gärna på det resterande i inlägget under.

5 APRIL ALLTSÅ !! Boka in redan nu ;o)

/ Ing-Marie

Träffplaner

Eftersom det är scrapmara i Enköping 19 april kanske vi ska sikta på helgen före istället? De som vill kan ju samåka till maran i Enköping. Mer info finns under Träffar och mässor på Scrappiz.

- Vilken dag passar bäst? Lördag 12:e eller söndag 13:e april?

- Vad vill ni ha? Tävlingar, utmaningar, fika, massa prat, smala gubbar, galet sällskap, loppisbord? Brainstorma gärna!

Ha det fint i vårsolen!

/Elin och Ing-Marie

Våren är här!

Våren är här! Till och med meteorologerna säger ju det, så nu är det på riktigt. :)

Det händer mycket under våren, bla:

* Syfestivalen i Sollentuna, 29/2-2/3. Vem ska åka dit? Kan vi/ni samåka?
* Örebroträffen 29/3, som några västeråsare ska åka till.
* Nordiska Scrap- och Stämpelmässan i Göteborg 29-30/3.
* Scrap Event of Scandinavia, som ordnas för andra året 27-28/4 i Helsingborg. (Vad säger ni? Ska vi strunta i att shoppa på ett år och åka allihop nästa år?)

Och här i stan då? Visst är det väl dags för en stor träff snart igen? Vad tycker ni andra? Spirar inte vårkänslorna hos er och skaparlusten väcks igen, efter alla mörka månader?

Vem kan tänka sig att hjälpa till inför en träff? Kanske ordna med sponsring av en tävling eller baka något gott att bjuda på. Det finns mycket som kan göra träffarna ännu trevligare.

Kom med förslag på datum när ni vill träffas? Eftersom det är påsk i slutet av mars kanske vi ska sikta på början/mitten av april?

RSS 2.0