Fota våren!

Våren är en härlig tid att ta med sig kameran ut. Ljuset är tillbaka och man behöver inte trixa så mycket med dåliga blixtar. Fota alla vårtecken runt dig, photoshoppa bilderna lite om du vill, framkalla och scrappa! Det är härliga sidor att titta i senare. Tänk hur starka de små blommorna är, som tränger fram under alla grå höstlöv och lyser upp våra dagar!

image1


image2


Har du några härliga vårtecken runt dig? Har du några bilder att bidra med? Maila [email protected]! Minska gärna bilden till max 400 px innan du skickar den.

/Elin

Ny träffinfo

Eftersom så få anmält intresse för träffen har vi valt att vara hemma hos Ing-Marie istället. Vi kommer snart sätta datum för fler träffar, så fortsätt att hålla utkik i bloggen. Ha en skön söndag allihopa och glöm inte att ställa om alla klockor idag!

/Elin

Scrapträff söndagen den 25/3

Välkomna på Arosscrapparnas första scrapträff på söndag! Vi börjar kl 10 och håller på till ca 15.30 den här gången. Minst en utmaning står på schemat!

Vi håller till i en lokal på Eriksborg (återkommer med vägbeskrivning). För att täcka lokalhyran kommer vi ta ut en liten summa för träffarna. Vi har inte bestämt summan för den än men det handlar inte om några stora pengar. Blir det något överskott kommer dessa pengar att gå till tex tävlingspriser eller fika under träffarna.

Maila till [email protected] för att anmäla ditt intresse. (då kommer du automatiskt med på vår mailinglista)

/Elin

Välkomna!

Nu har vi äntligen startat Arosscrapparna! Det är en blogg som kommer att vara en samlingsplats för alla scrappare och kortmakare i eller i närheten av Västerås.

Här kommer vi att visa en del inspriation, kanske lägga ut någon utmaning då och då och framför allt ordna och organisera träffar.

Så lägg sidan i dina favoriter och titta in här då och då. Välkomna till Arosscrapparna!


* för er som inte känner till Västerås historia kan vi berätta att Aros betyder åmynning och namnet Västerås kommer ifrån Västra Aros (då man syftade på Svartåns mynning i Mälaren). Östra Aros fanns också, den platsen heter Uppsala idag.

/Elin

RSS 2.0